Portali informativ Bujanoci.net është i licensuar nga APR-ja (Agjencioni për regjistrimin e biznesit në Republikën e Serbies), në adresën e më poshtëme.

ADRESA POSTARE

URS “AKTIVITETI
mediumi: BUJANOCINET
Končulj bb,  17520 Bujanovac

N/R= Fisnik Iseni

Telefoni mobil: +381-63-352-830  (Mund të thirrni apo të shkruani mesazh qdo dit pune nga ora 10:00 deri në 15:00), raportimet thirrjet e më vonëshme pranohen vetëm informacione urgjente, me rrespekt staffi Bujanoci.Net

Posta elektronike: bujanocinet@live.com

Rrjeti në facebook:  https://www.facebook.com/Bujanoci.Net/

kontaktoni me ne

Emri dhe Mbiemeri (I Domosdoshëm)

E-mail adresa (I Domosdoshëm)

Përshkrimi i kontaktit:

Mesazhi juaj:

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »