Çmenduri: Depilimi me gaz! (Video)

0

Njerëzit bëjnë çmenduri të ndyrshme, vetëm e vetëm që të argëtohen gjatë kohës së tyre të lirë.

FLAKNdonjëherë këto eksperimente ekstreme mund të jenë brutale, por shpesh kanë një fund tragjik, transmeton Telegrafi.

Në videon, e cila u publikua në YouTube, paraqiten dy miq duke kryer një trajtim shumë të pazakontë.

Njëri prej tyre vendosi që depilimin e këmbëve ta bëjë duke u shërbyer me gaz. Ai dogji qimet në këmbët e tija, por nuk u kujdes për pasojat e mundshme të kësaj loje të rrezikshme.

Vajza, ju paralajmërojmë se, edhe pse duket si një këshillë e mirë dhe praktike, ky lloj depilimi nuk ishte aspak i sigurt.

Pra mos e bëni! /Telegrafi/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com