“Çmendet” Shkenda Dubova, ja çfarë foto provoktive publikon! (Foto)
14:51 | 23 Nentor 2017
Shkenda Dubova nuk është se qëndron edhe aq aktive në skenën muzikore. Janë pozat e saj joshëse dhe provokative, që e bëjnë atë të jetë e pranishme edhe më tej në mediat rozë. Me pozën e radhës të publikuar në InstaStory ajo qëllimisht ka provokuar me gjoksin e saj!.
Ky veprim nuk është aspak i hijshëm, por ja që ajo e ka bërë këtë!.

Atalanta Kërçyku