Çka po kërkojnë Shqiptarëtnë Google – Top 10 kërkimet e tyre
14:14 | 24 Prill 2017

Kjo është lista e cila na tregon se për çfarë janë të interesuar Shqiptarët më së shumti në 30 ditët e fundit.

Listën e paraprinë Gjirafa Stupcat, kjo tregon edhe një herë suksesin e bashkëpunimit në mes të Gjirafa Video dhe Stupcat Group. Po ashtu Gjirafa renditet edhe në tre pozita në këtë list me Gjirafa Kafeneja Jonë, një bashkëpunim tjetër po ashtu shumë i suksesshëm mes Gjirafa Video dhe “Kafeneja Jonë”, si dhe me dyqanin online më të madh në vend dhe rajon që posedon 24,000 produkte teknologjike të reja, Gjirafa50. CEO iGjirafa, Inc. z. Mërgim Cahani sipas një postimi që ka bërë në rrjetet sociale ndër të tjerash shprehet shumë i kënaqur me ekipin duke theksuar që këtë mund të arrij një ekip i mrekullueshëm. Siç shihet edhe në foto, platformat që posedon Gjirafa renditen në pozitat e 1, 4, 8 dhe 10.
Aurela Hoxha