Çka nuk është në rregull me këtë pamje, mbetet enigmë për shumë njerëz
14:17 | 20 Korrik 2017

A jeni person i vëmendshëm dhe që u kushtoni rëndësi detajeve? Praktika tregon që me kalimin e viteve njerëzit shohin çdo herë e me pak detaje.

Kjo fotografi është një rast i mire për të testuar se sa jeni i vëmendshëm apo keni aftësi të vëreni detajet, shkruan gazetametro.net Fëmijët janë të parët që e vërejnë se çka nuk është në rregull me këtë foto, kurse të rriturit kanë nevojë për më shumë kohë që ta kuptojnë. Pra, çka nuk është në rregull me këtë fotografi? E kujt është dora në krahun e vogëlushes? Ne shpresojmë që është një shaka e bërë falë efekteve për të manipuluar fotografinë e vërtetë.
Aurela Hoxha