Çka duhet për zgjidhjen e problemit ekonomik në Luginë të Preshevës? /Video/

0

Halimi-Drecun

Bashkëpunimi i shqiptarëve dhe serbëve në jug të Serbisë janë kusht i së ardhmes që mund të jetë kontribut i madh për përmirësimin e situatës në Kosovë, konisderon Milovan Drecun.

Kryetari i këshillit parlamentar për Kosovën Milovan Drecun ka thënë për B92, transmeton presheva.com se plasaritjet ndërmjet shqiptarëve dhe serbëve duhet të mbyllen. “Në pyetjen se a mund të jetojnë shqiptarët dhe serbët së bashku në paqë, ky është kusht për të ardhmen, kusht i mbijetesës si njërës ashtu edhe tjetrës, kusht i përparimit. Ne duhet që këtë të çarë ta fillojmë ta mbyllim. Eshtë e nevojshme që shqiptarët ta shohin të ardhmen e tyre të lidhur me Serbinë. Pa asnjë moment destabilizimi. Kjo mund të jetë kontribut i madh për përmirësimin e situatës së përgjithshme në Kosovë dhe Metohi” ka thënë Drecun, dhe me këtë është pajtuar edhe deputeti popullor Riza Halimi.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com