Çiftet e lumtura tregojnë çelësin e lumturisë në martesë
14:52 | 08 Dhjetor 2017

Kur autori dhe blogeri, Mark Manson ishte gati të martohej ajo u përpoq që të jepte disa këshilla.

Por në vend se të thërriste miqtë dhe familjen, ajo u bëri thirrje lexuesve të saj që të jepnin këshilla për marrëdhëniet. “1.500 njerëz të  japin të gjitha këshilla të marrëdhënieve që do të kenë ndonjëherë nevojë” – ka shkruar Manson në blogun e tij. “Njerëzit të cilët ishin të lumtur për 20 vjet të tëra – të gjithë kanë thënë se çelësi kryesor është respekti”. Pra sipas Manson, ose duhet të respektoni atë që nuk pajtohet me ju, ose keni ndonjë problem që nuk e kuptoni. Fakt i rëndësishëm është të kesh respektin e nivelit bazë. Kështu që edhe kur keqkuptoni personin, nuk duhet të mendoni se jeni si ky person i “tmerrshëm” pra ju  duhet t’i respektoni dallimet e tyre. Ta respektoni faktin se ata mund t’i shohin gjërat ndryshe.
Aurela Hoxha