Çfarë ndodh me beben kur nëna qan?

0

shtatzana

Dihet se ushqimi që nëna konsumon ndikon te bebja, mirëpo a e dini se edhe emocionet tuaja ndikojnë te bebja në bark?

Studimet e ndryshme tregojnë se kur nëna qan, kjo prek edhe frytin dhe i transmeton atij emocione të njëjta.

Ndërkaq, edhe më serioze bëhet kur nëna kalon faza të depresionit.

Në raste të tilla, kjo ndikon në formimin e personalitetit të fëmijës, pasi ai të lindë.

Në rastet kur gruaja shtatzënë është në depresion, fëmija mund të lindë duke zhvilluar më pas një personalitet me pasiguri dhe të ndjeshëm.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »