Çfarë është kjo krijesë misterioze që po i çmend të gjithë (Foto)
15:02 | 11 Korrik 2016

krijesa1

Një burrë nga Teksasi i Shteteve të Bashkuara, pretendon se e ka zënë bishën mitike të quajtur “Chupacabra”, e cila thithte gjakun dhe mbyste kafshë gjatë natës.

Philip Oliveria i cili është i diplomuar në biologji, thotë se e ka zënë këtë kafshë, për të cilën është përfolur shumë, por askush nuk e parë. “Nuk kisha dëgjuar më parë, lehje aq të llahtarshme nga qentë”, ka thënë Oliveria, për momentin kur ka dalë të shohë se çfarë po ndodhë. “E pashë këtë krijesë, që po i sulmonte qentë dhe ju hodha që ta mbysë”, ka shpjeguar më tej biologu. Mirëpo, kolegët e tij nga Universiteti Kristian në Teksas, po dyshojnë që kjo të jetë “Chupacabra”, pasi “më shumë po duket si një kajotë me çrregullime fizike”. krijesa3 krijesa2
Aurela Hoxha