Burri grushte gruas për çdo “like” që mori në Facebook (Foto)
14:51 | 29 Nentor 2017

Një grua nga Uruguai është dashur të bënte operacione plastike për të konstruktuar fytyrën pasi bashkëshorti e grushtoi për secilin pëlqim që mori nëpër fotografitë në Facebook. 21-vjeçarja, Adolfina Camelli Ortigoza është mbajtur kundër vullnetit të saj brenda shtëpisë së çiftit dhe është rrahur rregullisht nga burri i saj 32-vjeçar, transmeton koha.net. Kur policia më në fund është alarmuar për këtë, zonja Ortigoza tashmë i ishte dëmtuar aq keq fytyra sa i është dashur t’i nënshtrohet menjëherë një operacioni plastik për ta rindërtuar fytyrën. Ai ka filluar ta rrah atë për çdo herë kur ndonjë nga shokët e saj në Facebok i ka bërë ‘like’ asaj në postime. Burri i kontrollonte rrjetet sociale të viktimës dhe për çdo ‘like’ që ajo merrte nga shokët e saj, ajo rrihej pasi akuzohej se kishte lidhje me ta. Burri u raportua në polici nga babai i tij pasi ai besonte se ajo do të vdiste nga të rrahurat e të birit. [gallery ids="http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/11/IMG1-16.jpg|Kliko ketu për të zmadhuar (IMG1),http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/11/IMG2-11.jpg|Kliko ketu për të zmadhuar (IMGKliko ketu për të zmadhuar (IMG1)),http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/11/IMG3-6.jpg|Kliko ketu për të zmadhuar (IMG3),http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/11/IMG4-6.jpg|Kliko ketu për të zmadhuar (IMG4)"]  
Aurela Hoxha