Bujanocin sot e vizitoj Ambasadori i SHBA-së E.T. Kyle Scoot (Foto)
14:52 | 06 Dhjetor 2017

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, E.T. Kyle Scott, qëndroi për drekë pune në Bujanoc. Temë e takimit, gjatë vizitës së tij të parë Bujanocit, ishte rëndësia e integrimit të shqiptarëve në institucione shtetërore, çështja e teksteve shkollore dhe nostrifikimit të diplomave.
Me Ambasadorin Scott u diskutua edhe për situatën politike në Luginë të Preshevës dhe rëndësinë e zgjidhjes së të gjitha çështjeve në rrugën institucionale. Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbeten miq tanë në rrugëtimin tonë të përbashkët drejt integrimit evropian.
Aurela Hoxha