Bujanoci sot pa ujë
16:07 | 23 Qershor 2018
Për shkak të një prishje në ujësjellësë afër Shtëpis së shëndetit, Bujanoci sot nuk do të ketë ujë të pishëm. Qytetarët kan shprehur shqetësimet e tyre duke dërguar njoftimin se në Bujanoc nuk ka ujë të pishëm, por BujanociNet ka kontaktuar me zyrtarë në NP Komunalija, kan deklaruar se ka ndodhur një prishje afër Shtëpis së shëndetit në Bujanoc, dhe ekipet e NP Komunalijes kan dalur në teren dhe jan duke punuar që sa më shpejt të rregullohet furnizimi me ujë i qytetit të Bujanocit./BujanociNet/

Samanta Karavella