Bujanoc: Të punësuarit në sektorin publik nga 1 korriku pagat do ti marrin pa stimulimin prej 10%

0

Nën udhëheqjen e kryetarit të komunës së Buajnocit, Këshilli komunal sot mbajti seancën e dymbëdhjetë me radhë të Këshillit komunal për këtë vit.

dinari

Për këtë seancë ishte paraparë një pikë e vetme për rend të ditës e cila kishte të bëjë me propizm rregulloren mbi ndryshimin e rregullores mbi titujt dhe thirrjet e të punësuarve në administratën komunale të komunës së Bujanocit. Anëtarët e këshillit aprovuan këtë pikë të rendit të ditës, ku ndryshimi i lartëpërmendurë ka arritur nga revizori shtetëror dhe se komuna e Bujancit patjetër duhet që të i përgjigjet këtij ndryshimi mbi titujt dhe thirrjet e të punësuarve në administratën komunale poashtu edhe në ndërmarrjet ku themelues është pushteti lokal. Ky ndryshim i rregullores do të hyjë në fuqi që nga sot, me çka nënkuptohet se të punësuarit më nuk do të marrin stimulimin për 10 përqind nga paga mujore, kështu u shpreh pas mbledhjes Murat Dalipi Sekretar i këshillit komunal të komunës së Bujanocit./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »