Bujanoc: Në mungesë të kryetarit Jonuz Musliu, fillon seanca e pestë e Asamblesë komunale të Bujanocit
14:49 | 05 Tetor 2017

Diku rreth orës 10:15 minuta, sot ka filluar seanca e pestë e Kuvendit Komunal të Bujanocit, në munges të kryetarit të kuvendit komunal Jonuz Musliu, i cili për shkaqe shëndetësore nuk mund të marrë pjesë në asamblenë komunale, ku po mbahet seanca e pestë me rradhë. Seanca e sotme, po udhëhiqet nga zëvendëskryetari i Asamblesë komunale, Basri Veseli, i cili në mungesë të kryetarit, Jonuz Musliu, po udhëheq seancën. Zëvendëskryetari i kuvendit, Basri Veseli, që në hyrje të punimeve të kuvendit, theksoi se, për shkaqe shëndetësore, kryetari Jonuz Musliu, do të mungoj në seancën e sotme. Veseli, gjithashtu i uroi shërim të shpejtë dhe kthimin në punë, kryetarit të kuvendit komunal të komunës së Bujanocit Jonuz Musliu. Megjithate, seanca po zhvillohet dhe ende po vazhdon debati për pikat e rendit të ditës./Bujanocinet/
Françeska Jaçe