Bujanoc: Mbahet program fetar humanitar (Foto)
15:55 | 05 Qershor 2018
Në organizim të shkollës së mesme”Sezai Surroi” në Bujnoc dhe në bashkëpunim të BIPBM sot në sallën e madhe të shtëpisë së kulturës është mbajtur program fetar humanitar. Në program është mbajtur  ligjëratë fetare nga  Mr Nexhmedin Ademi, këndim nga Kurani, ilahi dhe recitim të poezive. Sara Hasani nënëse organizatore e programit duke falënderuar pjesëmarrësit ka thënë se të hyrat nga ky program do ti shërndahen familjeve në nevojë.

Vildane Zeneli