Bujanoc: Këshilli Komunal i jep pëlqimin NP “Komunalia” për kufizimin e ujit të pijshëm
14:17 | 30 Qershor 2017

Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit  i ka dhënë pëlqimin Ndërmarrjes  Publike “Komunalia”  për kufizimin e ujit të pijshëm për sezonin veror në raste të nevojës dhe mungesës. Kërkesa për kufizim të ujit në situata të nevojshme e tij u aprovua gjatë seancës së 13 të këshillit komunal  që u mbajtë gjatë ditës së djeshme./Lugina Press/
Françeska Jaçe