Breshër i Madh në Letovicë (Foto)
15:33 | 23 Maj 2018

Sot rreth orës 16:00 fshati Letovicë nga komuna e Bujanocit është përfshi nga reshje të mëdha të shiut dhe breshrit. Nuk ka informata për dëmet e shkaktuara. 
Françeska Jaçe