Brenda shtëpisë së rindërtuar të Profetit Muhamed (Video)
14:59 | 25 Mars 2016
Nuk ka dokument vizual të kohës, por bazuar në rrëfime që kanë ardhur deri në kohën tonë, është ndërtuar edhe modeli i shtëpisë në të cilën ka jetuar Profeti Muhamed. Në video shihet shtëpia e lyer me gëlqere, një shtrat prej druri, një shtrojë nga lëkura dhe gjësende të tjera që ka mundur t’i përdorë Muhamedi gjatë kohës kur ka jetuar, transmeton lajmi.net Muhamedi u lind në Mekë, në vitin 571, ndërsa vdiq në moshën 63 vjeçare më të vitit 632.

Alba Hoxha