Brahmer mposht Krasniqin pas lëndimit
09:58 | 21 Mars 2015

Haxhi Krasniqi pas një lufte dominante, nuk arriti që të çojë deri në fund luftën, pasi një goditje nga kundërshtari e lëndoi atë duke bërë që fitues i duelit të jetë gjermani Jurgen Brahmer dhe që ai ta mbrojë titullin e kampionit në WBA në kategorinë gjysmë të rëndë.
Edlira Rukaj