Bora e parë, sjell edhe aksidentin e parë në fshatin Konçul (Foto)
14:08 | 05 Janar 2017
Rënja e borës me intisitet të lartë po pamundëson edhe mirmbajtëjen e rrugët nga kompanit e kontraktuara për pastrimin e rrugëve, andaj pas rënjes së borës me intesitet të madhë është shkaktuar edhe një aksident në fshatin Konçul, saktësisht tek përmendorja e dëshmorit të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi. Fatmirsisht nuk ka patur aksidente në veturën e cila ka rrëshqitur nga rruga në fshatin Konçul, automjeti bartë targat VR-----, banorët e fshatit dhe kalimtarët e rastit kan ndihmuar qytetarin duke i ndihmuar për ta nxjerrur veturën nga  vendi ku ka rënë, andaj ne ju bëjm apel të gjithë vozitëseve të vozisin me kujdes të shtuar pasi që intesiteti i madhë i borës po pa mundëson mbajtëjen e rrugëve të pastërta nga bora./BujanociNet/

Kristin Prengaj