“BOMBA” E 38-TË E ZAEVIT: FYTYRA E VËRTETË E BDI-SË (AUDIO)
10:02 | 16 Qershor 2015

Lideri i LSDM-së, publikoi bisedë mes Ali Ahmetit dhe Beqir Asanit. 20150616151343328620 “Nëse mundesh kputja, jepja nga 1 mijë” shprehet Ahmeti duke kërkuar nga Asani për t’i dhënë levërdi një biznesmeni, raporton Portalb. Zaev ka informuar se bombat e radhës do ti kushtojnë më shumë vëmendje partisë shqiptare në pushtet BDI, sepse, siç deklaroi Zaev, nëse ajo nuk dëshiron të dalë nga kjo qeveri ne do ta detyrojmë ta bëjë këtë. https://www.youtube.com/watch?v=SbkSt4MG3nU
Edlira Rukaj