"Bllokohet" Facebooku, alarmohen përdoruesit
14:09 | 13 Janar 2017
Rrjeti më i madh social në botë, Facebook është bllokuar në miliona profile të ndryshme. Evropa Qendrore dhe Përëndimore janë dy zonat ku profilet e Facebookut janë bllokuar në masë të madhe ndërsa probleme ka edhe në Amerikën Lindore.  Probleme të përdoruesit janë shfaqur edhe në Kosovë ndërsa ato janë të ndjeshme edhe në mediat online ku është e pamundur shpërndarja e lajmeve. Ende nuk ka ndonjë informacion se çfarë ka ndikuar në këtë "alarm" të problemit të Facebook.

Atalanta Kërçyku