BLLOKOHET AUTOSTRADA NË KUMANOVË
10:01 | 09 Maj 2015

Të shtënat e sotme në Kumanovë kanë bërë që të bllokohet autostrada në Kumanovë e cila e lidh Beogradin me Shkupin si dhe me vendet fqinje Bullgarinë dhe Greqinë, raporton Alsat. 20150509113313958620 Autostrada ndërkombëtare është e palëvizshme dhe kjo ka shkaktuar kaos në qarkullimin jo vetëm të makinave të Maqedonisë por edhe më gjerë.
Françeska Jaçe