Blero ‘në spital’, sëmuret nga mushkëritë! (Foto)
09:58 | 23 Mars 2015

Këngëtari Blero është duke qëndruar në Suedi këto ditë, e vizita atje do të jetë më e gjatë se që e kishte parashikuar. Blerim-Muharremi-e1427144755802 Blero përmes llogarisë së tij në Instagram ka bërë të ditur se është sëmurë dhe për këtë aryse nuk do të mund të jetë prezent nesër në koncertin që organizohet për nder të UÇK-së. Blero përmes shkrimit kërkon edhe falje për mos prezencë në manifestim e 24 marsit. Këngëtari aktualisht nën trajtimin e medikamenteve atje. Prive mëson se Muharremi është i sëmurë nga mushkëritë.
Françeska Jaçe