Blero në pushime me Afronen, i ndodh diçka shokuese
15:58 | 12 Qershor 2018
Ai bënë pushime disa herë në vit dhe thuajse të gjitha pushimet bashkë me të fejuarën e tij, Afronen.

Blero e Afron sërish kanë marrë rrugë së bashku dhe po kënaqen. Bukuroshja ka bërë një mori postimesh nga ky udhëtim i përbashkët.

Nuk kanë munguar as deklaratat e dashurisë të lëshuara nga çifti. Ata, edhe më tej i dedikojnë statuse dashurie njëri tjetrit, shkruan “Kosovarja”.

Duket e pa besueshme, por është e vërtet që këngëtarit i ka ndodhur të ketë të ftohtë në plazh dhe për këtë shkak ai është mbuluar në bregdet.

Rina Balaj
S