Biznesmenët e mirnjohur Shqiptar Maliçi dhe Sinani, sëbashku me aktorin e njohur Sevdai Radogoshi bëjn homazhe tek varri i Jonuz Musliut (Foto)
14:33 | 24 Mars 2018
Biznesmenët e mirnjohur Shqiptarë në Munchen, sëbashku me aktorin e mirnjohur humoristin Sevdai Radogoshi, dhe Bim Radogoshi kan bër homazhe tek varri i ish Kryetarit të kuvendit të Bujanocit Jonuz Musliu. Biznesmenët e miërnjohur Shqiptar Lulzim Maliçi nga Konçuli dhe Ilir Sinani nga Rahoveci, sëbashku me aktorin e mirnjohur Sevdai Radogoshi dhe djalin e aktorit Bim Radogoshi sot kan bërë homazhe tek varri i ish kryetarit të kuvendit komunal të Bujanocit Jonuz Musliu, në një fjali rasti aktori i mirnjohur Sevdai Radogoshi (Qumili) ka nderuar vepren e Jonuz Musliut, ndërsa në një fjali Rasti edhe biznesmeni i mirnjohur Ilir Sinani tregoj se mbasë bashkvendasit të ish kryetarit Jonuz Musliu, biznesmenit Lulzim Maliçi ka njohur para një viti ish kryetarin Jonuz Musliu i cili i kishte lën mbresa për atdhetarin dhe dashurin ndaj popullit të Luginës, Sinani ka falemderuar fshatarët e Konçulit për rrespektin e treguar ndaj familjes Musliu, Biznesmenët e mirnjohur Maliçi dhe Sinani pas takimit me kryetarin kan bër homazhe edhe tek varri i komandant Ridvan Qazimi, alias "LLESHI" /BujanociNet/

Vildane Zeneli