Bizneset në komunën e Bujanocit do të formojn Unionin e Biznesëve
14:17 | 20 Korrik 2017

Në bashkëpunim me Kryetarin e komunës së Bujanocit dhe me angazhimin e kabinetit të kryetarit, po bëhet formimi i Unionit të Bizneseve të Bujanocit (UBB). Përfaqësuesit e biznesit lokal u dakorduan dhe aprovuan Statutin e Unionit të bizneseve dhe vlersuan si një hap të madhë organizimin e biznesit lokal në një union të vetëm. Biznesi lokal po shprehë gatishmëri të madhe për një organizim të mirëfillt. Komuna e Bujanocit do të ofroj përkrahje të parezervë edhe në të ardhmen./BujanociNet/
Françeska Jaçe