Binjakët identik, 59 vjeçarë që si ndau kurrë as puna e as jeta

0

 

Ata janë identik, dhe nuk janë ndarë asnjë ditë në jetën e tyre edhe pse binjakët pasi që të rriten ndahen për të jetuar jetën e tyre.

Binjakët Micheal dhe Howard punojë në Howells, teksa shumë nga kolegët e tyre pohojnë që shpesh ngjashmëria e tyre i bënë konfuz.

“Njerëzit nuk besojnë që unë kam një binjak. Disa prej tyre mendojnë që punojë vetëm unë këtu e jo edhe vëllai im” ka thënë Micheal.

Ndryshe, ata të dy thonë që e kanë shumë të vështirë të jetojnë pa njëri tjetrin kështu që nuk janë ndarë kurrë.

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »