BIK-u e shkarkon Shefqet Krasniqin
09:58 | 17 Mars 2015

Bashkësia Islame e Kosovës e ka shkarkuar nga puna Shefqet Krasniqin, që ishte imam në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

bik-u-e-shkarkon-shefqet-krasniqin_hd Këtë e ka thënë vet hoxhë Krasniqi, gjatë një interviste në një radio. Ai ka thënë se pas janarit nuk po ligjëron më në këtë xhami, shkaku i shkarkimit të tij. Por, hoxha në fjalë, thotë se përkundër që nuk është më imam në ndonjë xhami, ai do të punojë dhe shërbejë në të mirë të xhematit dhe se nuk synon poste.
Françeska Jaçe