Bie WhatsApp
14:51 | 01 Dhjetor 2017

Përdorues të shumtë të WhatsApp kanë raportuar në rrjetet sociale se e kanë pasur dhe e kanë të pamundur të dërgojnë apo marrin mesazhe, tekst, foto apo video përmes këtij aplikacioni në mbrëmjen e së enjtes.

Në Twitter është përhapur me shpejtësi hashtagu “WhatsApp Down”, ndërkohë që është i paqartë shkaktari i këtij problemi. Janë të paqarta përmasat e avarisë, por WhatsApp numëron mbi 1 miliard përdorues në mbarë botën dhe një defekt i vogël mund të cenojë komunikimin mes tyre. Asnjë reagim nga kompania deri tani. /gsh
Aurela Hoxha