Besimi në zot ndihmon në luftimin e diabtetit

0

Besimi në Zot mund të ndihmojë për të luftuar diabetin, thuhet në një hulumtim të ri.

Pranimi se dikush e krijoi dhe tani sundon universin, inkurajon diabetikët e gjendjes vdekjeprurëse për të miratuar një dietë të shëndetshme, transmeton Klan Kosova.

Ndjenja e sigurt nën kujdesin e Perëndisë e bën më të lehtë për pacientët të planifikojnë një dietë të shëndetshme me partnerin e tyre, pohon studimi.

Ushqimi së bashku ndihmon në heqjen e kërkesës për të konsumuar ushqim dhe produkte të larta në sheqer që mund të përkeqësojnë tipin 2, gjë që është një gjendje e parandalueshme.

Shpesh është menduar si i padëmshëm, diabeti i tipit 2 është një vrasës i fshehur dhe mund të çojë në dështim të zemrës, verbëri, sëmundje të veshkave dhe amputime të këmbëve, transmeton Klan Kosova.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com