Beogradi përgjysmon numrin e anëtarëve të KNSH-së

0

Deputeti i Kuvendit të Serbisë Shaip Kamberi ka deklaruar sot se ai dhe Riza Halimi kanë kërkuar bisedime urgjente me autoritete të Beogradit për shkak të zvogëlimit ë numrit të anëtarëve nga Këshilli Kombëtar Shqiptar nga 29 në 15.

Objekti i KKSH-seKamberi në një deklaratë për FoNet, transmeton Koha.net ka vlerësuar se zvogëlimi është i papranueshëm , ndërsa pushteti në Beograd ka “sqaruar numri është caktuar në bazë të regjistrimit ë popullsisë” të cilin shqiptarët në Luginë e kanë bojkotuar.

Edhe liderë të tjerë të partive politike shqiptare në Luginë të Preshevës janë deklaruar kundër këtij vendim të Beogradit.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com