Beograd: Kapen 3 kg heroinë, i arrestuar edhe një Pejan nga Kosova
17:48 | 21 Nentor 2018
Ministria e Punëve të Brendshme në Beograd dhe Novi Pazar, në bashkëpunim me prokuroritë kompetente, konfiskuan rreth tre kilogram heroinë dhe arrestuan Z.P. (1986) nga Novi Sadi dhe AK (1986) nga Peja për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale të prodhimit të paautorizuar dhe trafikimin e drogës.

Ata janë të dyshuar për kontrabandë në afat të gjatë dhe shitjen e heroinës nga zona e AP të Kosovës dhe Metohisë në territorin e Beogradit, ndërkohë që një pjesë e kësaj droge kishte për qëllim për rishitje në vendet e Evropës Perëndimore.

Të dyshuarit u arrestuan gjatë transferimit të narkotikëve në Beograd, një kërkim policor të makinave, të markës "BMV" Z.P drejtuar, në dëmtimit të dhëmbëve strukturore përpunuara gjetur pesë pako me rreth tre kilogramë heroinë.

I dyshuari është mbajtur në paraburgim për 48 orë, pas së cilës ajo do të, me akuza penale do të sjellë në Prokurorinë Publike të lartë në Beograd./Foto: blic/

Kejvina Kthella