Bëni qirinj prej mandarinës për vetëm 2 minuta (VIDEO)
10:12 | 03 Dhjetor 2015

Bëni qirinj prej mandarinës për vetëm 2 minuta (VIDEO)Kur ju doni të zbukuroni shtëpinë me një erë të këndshme dhe një atmosferë të ngrohtë, me kujdes të qëroni një mandarinë dhe bëni qirinj të mrekullueshëm në shtëpi pa shpenzuar para. https://www.youtube.com/watch?v=twOSZLpXWAc
Aurela Hoxha