Bëjeni këtë nëse bateria e celularit tuaj është dobësuar
14:11 | 05 Shkurt 2017

Nëse dëshironi të zgjasin jetëgjatësinë e baterisë së celularit tuaj, atëherë ky artikull është për ju.

Është absolutisht normale që porti i mbushjes në celularin tuaj të mbledh pluhur dhe grimca të tjera përgjatë kohës. Por shumë pak njerëz e dinë se pluhuri në portin e mbushjes mund të jetë njëri nga shkaktarët kryesor për “vdekjen” e pajisjes tuaj, transmeton Gazeta Express. Për ta evituar këtë, pastrojeni celularin rregullisht. Vetëm merreni një shiringë të mbushur me ajër, futeni gjilpërën e saj në portin e mbushjes dhe injektojeni ajrin. Kjo procedurë do t’jua mundësojë që të hiqni lehtë pluhurin nga porti dhe të zgjasin jetëgjatësinë e celularit tuaj.

Kristin Prengaj