Bëhuni gati të paguani borxhet edhe në Facebook
14:50 | 28 Tetor 2017

Facebook është padyshim rrjeti social më i përdorur. Kjo për shkak se njerëzit kanë mundësi që çdo informacion apo çdo komunikim ta bëjnë përmes tij.

Tani që të gjitha bëhen në Facebook, pse mos të paguhen edhe borxhet atje? Kjo në fakt do të jetë e mundur shumë shpejtë, do të inkorporohet shërbimi PayPal, i cili shton një shtresë mbrojtëse për llogarinë tuaj. Sigurisht, është e nevojshme që të keni një llogari në PayPal dhe të jeni të duruar. Tani për tani, opsioni është i përdorshëm vetëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Me kalimin e kohës, do të jetë i aksesueshëm në gjithë botën, duke lehtësuar kështu punë, në kthimin e parave borxh.

Alesia Bami