Bëhuni gati për një tjetër fenomen qiellor
16:20 | 17 Shkurt 2019

Super hëna do të dalë më 19 shkurt dhe do jetë hëna më e madhe dhe më ndritur për vitin 2019.

Kjo është e dyta nga tre super hënat që do ndriçojnë qiellin këtë vit, duke ndjekur Super Blood Wolf Moon që ndodhi më 21 janar dhe i paraprin asaj që do vijë më 21 mars.

Shfaqja spektakolare e hënës njihet si ‘hëna e borës’ sepse do dalë gjatë një periudhë që do bjerë shumë borë.

Alesia Bami