Bëhet rregullimi dhe ndriçimi i fushës së sportit në fshatin Muhoc (Foto)

0

Komuna e Bujanocit ditëve të fundit ka filluar rinovimin e ndriqimeve publike në gjithë teritorin e komunës së Bujanocit, është bërë njoftimi për renovimin e ndriqimit publik në fshatin Breznicë, ndërsa dje është bër rregullimi i ndriqimit publik në fshatin Muhoc.

Në këtë fshat përpos ndriqimit publik është bër edhe ndriqimi i terenit të fushës së sportit në fshatin Muhoc.

Të rinjët e fshatit Muhoc që nga nata e parë kanë filluar të shfrytëzojnë këtë mundësi të ofruar nga Komuna e Bujanocit, disa nga të rinjët ju kan falemderuar komunës së Bujanocit me këtë investim të qëlluar për ta duke ju mundësuar që gjat sezonës verore të merren me aktivitetet e sportit gjat kohës së mbrëmjes pasi në atë kohë edhe kushtet klimatike jan më të ulëta./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »