Bëhet homazhe tek vendi i rënjes së Fatmir Ibishit, dëshmori i par i UÇPMB-së (Foto)
14:57 | 26 Shkurt 2016
Nën organizimin e OVL-së së UÇPMB-së është bër homazhe tek vendi i rënjes së dëshmorit Fatmir Ibishi, në fshatin Konçul. Homazhe 1 Organizata e veteranëve të luftës ashtu siç kishte dërguar ftesa për gjith qytetarët që të marrin pjes në homazhet pran vendit të rënjes së dëshmorit të UÇPMB-së Fatmir Ibishi, bëri homazhet të pranishëm ishin qytetarët, bashkluftëtar dhe liderë politik, dhe bashkësia lokale e fshatit Konçul. Organizimi për homazhë vazhdoj me fjalimin e Kryetarit të OVL-së Sali Salihu, ku kërkoj që asnjëher mos të harrohen dëshmorët e UÇPMB-së dhe të përkujtohen për qdo përvjetor të rënjes. Ndërsa edhe Jonuz Musliu, në fjalimin e ti foli për Fatmir Ibishi i cili ishte dëshmori i par i UÇPMB-së, ku nga rënja e Fatmir Ibishit filloj të shkruhet Historia e Luginës për një luftë të drejt të UÇPMB-së. Shkolla fillore e fshatit Konçul, nderoj dëshmorin me pranin e saj duke recituar vargje të bukura kushtuar dëshmorit të kombit, Fatmir Ibishi./BujanociNet/ Homazhe 2 Homazhe 3 Homazhe 4 Homazhe 5

Alba Hoxha