Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me shije suxhuku e sallate (Foto)
13:36 | 13 Shkurt 2018

Në Twitter po qarkullojnë disa fotografi për dashamirët e çokollatës “Milka”.

Ata kanë postuar fotografi me shije të ndryshme të çokollatës dhe kësaj here milka me presh, milka me sallat shope, milka me salsiçe e të tjera Ata thonë se nëse jeni adhurues i kripës, zgjidhni ndonjërën nga këto lloje të reja.

Alba Hoxha