Bastoret në Serbi: favorizojn Vuçiqin në zgjedhjet presidenciale
14:12 | 15 Mars 2017

Kandidati i SNS, Aleksandar Vuçiq sipas kuotave të deritanishme të publikuara nga bastoret do të fitojë në zgjedhjet presidenciale të Serbisë. Bastoret japin kuotën 1.03 për president të Serbisë Aleksandar Vuçiq. Sasha Jankoviq është i dyti me kuotën në njërën bastore 30 ndërsa tjetra jep 18. I treti radhitet Vuk Jeremiq me kuotën 32 dhe 35, pastaj Vojislav Sheshel me 200 kuotë.
Aurela Hoxha