Bashkimi Europian u vë sanksione rusëve që u përfshinë në kapjen e marinarëve ukrainas
20:05 | 15 Mars 2019

Ndërsa sot është njoftuar zyrtarisht se Bashkimi Europian ka ngrirë llorgaritë dhe u ka ndaluar lëshimin e vizave për tetë zyrtarë rusë.

Emrat e tyre u vendosën në listën e personave dhe lëndëve të përfshira në shkeljen e integritetit territorial të Ukrainës, i cili u zgjat edhe për gjashtë muaj.

Lista përbëhet nga 44 lëndë dhe 171 persona.

Alesia Bami