Bashkësia Islame në Bujanoc, ngushllon familjen Musliu
12:12 | 18 Janar 2018
Bashkësia Islame në Bujanoc, dërgon telegram ngushllimi familjes Musliu, me rastin e vdekjes së Jonzu Musliut. // " Ne jemi të Allahut dhe tek Ai do të kthehmi". " Çdo shiprtë do ta shijojë vdekjen, e pastaj te Ne keni për tu kthyer " // Këshilli i Bashkësisë Islame në Bujanoc, shpreh ngushëllimet më të sinqerta për vdekjen e Jonuz Musliut, Kryetar i Kuvendit komunal të Bujanocit dhe Kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve të Luginës së Preshevës. Allahu të shpërbleftë për angazhimin dhe kontributin në të mirë të Kombit Shqiptar në tërësi dhe popullatës së Luginës në veçanti. Ngushëllime familjes dhe mbarë popullit Shqiptar.. KBI - BUJANOC

Alesia Bami