Bashkatdhetarët financiojn mirmbajtëjen e rrugës Muhoc-Bilinic (Foto)
14:52 | 28 Dhjetor 2017
Bashkatdhetarët të cilët jetojn dhe punojn në mërgim kan financuar mirmbajtëjen e rrugës duke i mbuluar gropat dhe një pjesë të rrugës të pa asfaltuar me zhavor. Sot banorët e Bilinicës në mënyrë vullnetare kan marrë pjesë në aktivitetin për rregullimin e rrugës e cila lidhë Muhocin me Bilinicën për të ju bërë më të lehtë edhe vetë bashkatdhetarëve të vizitojn vendlindjen e tyre me veturat e tyre, andaj me financimin e bashkatdhetarëve nga Bilinica është bërë edhe rregullimi i rrugës Muhoc-Bilinic./BujanociNet/

Atalanta Kërçyku