Banorët e fshatit Tërnoc i vogël pastrojn vendbanimin e tyre (Foto)
15:25 | 11 Maj 2018
Të rinjët e fshatit të vogël me zemër të madhe, sot kan bër pastrimin e vendbanimit të tyre Tërnoc i vogël (Maltërnoc) ku në mënyr organizative kan dalur vullnetarisht ata pakë banor të cilët kan mbetur në këtë fshatë kan bër pastrimin e fshatit. Me mjetet e tyre vetanake në mënyr të organizuar ju është bër ftesa qdo të riju i cili dëshiron që të marë pjesë në pastrimin e fshatit Tërnoc i vogël, ku pothuajse të gjithë të rinjët ju jan përgjigjur pozitivisht thirrjes të bërë nga Emin Emini një banorë i fshatit Tërnoc i vogël i cili kishte ftuar të gjith banorët të dalin të kontribojn në pastrimin e rrugëve dhe fshatit Tërnoc i vogël, andaj shum të rinjë me traktor, motosharra dhe lopata e mjete të tjera të punës dolën dhe ju bashkuan turmës së rinis së fshatit Tërnoc i vogël, këta të rinjë treguan prespektivën e tyre për jetë në këtë fshat të vogël jo largë komunës së Bujanocit./BujanociNet/

Atalanta Kërçyku