Babai me të birin pozojnë të njëjtën foto për 27 vjet me radhë (Fotogaleri)

0

Duke filluar në vitin 1986, ky baba me djalin e tij u fotografuan në mënyrë identike në foto bardh e zi saktësisht për 27 vjet me radhë.

foto1

Këto fotografi paraqesin rritjen e moshës edhe tek babai por edhe tek i biri që nga koha kur ai kishte lindur, e fotografimi kishte vazhduar deri në kohën kur babai nuk mund më ta bartte të birin, pra kur ai e tejkalon atë me madhësi.

Dashuria familjare mes babait dhe të birit në këtë galeri vërehet qartë në gjuhën e trupave të tyre. Nga koha kur kishte lindur djali babai e bartte atë në krahë duke e shtrënguar, pastaj me kalimin e kohës duke u rritur i biri ishte më i tërhequr, për tu afruar më vonë duke e ri-krijuar lidhjen e afërt me babain e tij. Këto foto reflektojnë se si njerëzit piqen, por ato edhe paraqesin se sa bukur duket kur familja rritet paralelisht me ty.

Fotoja e fundit dëshmon se kurrë nuk është ‘gabim’ nëse shtoni diçka apo dikë të ri./lajmi.net/

Foto 1986

Foto 1986

Foto 1987

Foto 1987

Foto 1988

Foto 1988

Foto 1989

Foto 1989

Foto 1990

Foto 1990

Foto 1991

Foto 1991

Foto 1992

Foto 1992

Foto 1993

Foto 1993

Foto 1994

Foto 1994

Foto 1995

Foto 1995

Foto 1996

Foto 1996

Foto 1997

Foto 1997

Foto 1998

Foto 1998

Foto 1999

Foto 1999

Foto 2000

Foto 2000

Foto 2001

Foto 2001

Foto 2002

Foto 2002

Foto 2003

Foto 2003

Foto 2004

Foto 2004

Foto 2005

Foto 2005

Foto 2006

Foto 2006

Foto 2007

Foto 2007

Foto 2008

Foto 2008

Foto 2009

Foto 2009

Foto 2010

Foto 2010

Foto 2011

Foto 2011

Foto 2012

Foto 2012

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »