Audicion; grupi teatral i të rinjëve ,,Bekim Fehmiu'' në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore ,,Dituria''
12:12 | 24 Janar 2018
Audicion

Grupi teatral i të rinjëve ,, Bekim Fehmiu'' në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore ,,Dituria '' njofton nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme se më datën 28.01.2017 nga ora 12:00 mbanë audicion në hapësirat e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc për shfaqjen ,,Mbreti gjumash'' Të interesuarit të lajmrohen në numrat e telefonit: 063/8939775 dhe 062/365022 Mirësevini.

Kristin Prengaj