Audi Q8 me enterier të jashtëzakonshëm
16:09 | 25 Qershor 2018
Audi po përqendrohet shumë në makinat SUV dhe makina e fundit që i bashkohet kësaj familjeje është Q8.

Ky mjet fantastik do të jetë i disponueshëm për tregun evropian pas verës së këtij viti.

Mendohet se çmimi i tij do të jetë rreth 80 000 euro.

Kejvina Kthella
S