Asnjëherë nuk u dorëzua, edhe sot e kësaj dite me të njetin profesion

0

Ka 33 vite që kur egziston puntoria e vetme në komunën e Bujanocit për rregullimin e çelsave, në të cilën punon mjeshtri Hetem Qazimi. Ai ktë veprimtari e ushtron çdo ditë që nga ora 8 e mengjesit e deri në orët e mbrëmjes dhe asnjëher nuk ndjehet i lodhur, pasi që ktë profesion ai e bënë me vullnet të mirë dhe njëkohësisht edhe kalon kohën më leht duke u marrë me rregullimin e celsave.

6

Mjeshtri Qazimi thotë se, edhe pse është një punë për të cilën duhet kujdes dhe precizitet ai më tani nuke ka problem, pasi që me vite ushtron ktë profesion, dhe gjithsesi mundohet të jetë sa më korrekt për klienteët e tijë. “Gjithmonë klientët kanë qenë të kënaqur me shërbimet tona që ua kemi ofruar, sepse gjithnjë jemi munduar që të jemi korrekt me ta dhe punën ta kryejm me shum prfesionalizëm, gjithmonë duke i rrespektuar klientët” ka thënë Qazimi. Edhe pse mjeshtri Qazimi pas një aksidenti trafiku para shum viteve ai mbeti i palëvizshëm në pjesën e poshtme të trupit, por nuk u dorëzu kurrë, veprimtarin e tij si mjeshtër i çelsave e ushtron edhe sot e kësaj dite. Qazimi ndër të tjera thotë se viteve të mëparme familja e tijë edhe është mvarur nga të ardhurat e kësaj veprimtarie, por edhe mëtej vazhdoj të punoj deri sa të më lejoj shëndeti, thotë ai. Nuk është edhe punë e leht kjo, por kur dijmë se çdo çels hap nga një derë, dhe fal vullnetit për të ushtruar kët veprimtari nuk mund të ndalojn as pengesat fizike për të punuar./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »