Asfaltohet rruga e cila kalon tek shkolla e fshatit Bilaç (Foto)
14:49 | 25 Shtator 2017

Sot ka filluar të asfaltohet rruga në fshatin Bilaç e cila kalon tek shkolla fillore dhe përfshin dy mahallë të këtij vendbanimi, ndërsa po e njejta rrugë të shpije edhe në drejtim të varrezave të fshatit. Kjo rrugë, edhe pse tejet e frekuentuar, nuk ishte mar parasysh të kryhet më parë, thuhet në raportin e  lëshuar nga komuna e Bujanocit.
Komuna e Bujanocit, përveç subvencionimit të bujqësisë dhe biznesit, e vendosur që të punoj edhe në përmirësimin e infrastrukturës, në gjithë teritorin e komunës së Bujanocit./BujanociNet/
Françeska Jaçe